Christian Carlsen / CCA

CHRISTIANCARLSEN arkitektfirma


Arbejdsmetode

Metoden

Tegnestuens ide er at basere løsninger af opgaver i kraft af netværk – fordi det samler de bedste om opgaven.

Christian Carlsen driver tegnestue for at lave arkitektur - ikke det modsatte. Firmaets set-up frigør således tid og energi til at dedikere sig til arbejde med projekterne og med arkitekturen.

Arkitektur er ikke et ”one-man show”. Tvært imod er resultatet direkte afhængig af de synergier der er i projektgruppen.

Kvaliteten udspringer af at man danner et projekt team med de bedste kvalifikationer i forhold til den enkelte opgave. Det er den bedste garant for god arkitektur.

Det er ikke altid en fordel at være et stort firma for at lave arkitektur af høj kvalitet. Den måde vi arbejder på er at indgå samarbejder og alliancer der er skræddersyede til opgaven. De bedste folk hyres som projektansatte eller underrådgivere til det enkelte projekt eller der indgås projektalliancer med andre arkitektvirksomheder og rådgivere.

Opfattelsen af arkitekturens tilblivelsesvilkår er, at hver opgave er unik med sine egne udfordringer, forudsætninger og problemstillinger. Særligt når man arbejder i forskellige skalaer med så forskellige opgaver som produktudvikling, boliger til byplanlægning. Dette skal både afspejle sig i den metodiske tilgang og i den gruppe af mennesker som er sat sammen for at løse opgaven.

Det er med tiden blevet til et stort netværk af forskellige faggrupper og mennesker. Virksomheden har desuden indgået i et væld af projektroller, både som totalrådgiver, underrådgiver og konsulent.undefined

Design and Flash development by : robert haff www.rohaje.dk


You need to upgrade your Flash Player This content requires the Macromedia Flash Player.

>> GET FLASH