Christian Carlsen / CCA

CHRISTIANCARLSEN arkitektfirma

Christian Carlsen project (CCA project) :


Irish World Performing Arts Village

PROJEKT: Irish World Performing Arts Village

TYPE: Uddannelse, planlægning

PROJEKTTYPE: Prækvalificeret Konkurrence

STØRRELSE: 5000 m2

BYGHERRE: University of Limerick

PROJEKT TEAM: Christian Carlsen, Kristian L. Larsen, Robin Kromann

PLACERING: Limerick, Ireland

STATUS: afgjort

ÅR: 2004

Konceptet er organiseret som et ensemble af dansende volumener der indeholder teatre og dansestudier inden I et scenarium markeret af svævende kranse der rummer administration og uddannelseslokaler. Foyer- / cafe-faciliteterne svæver mellem de dansende volumener og er med til at danne en 3 dimensional scene i flere niveauer. Vægge, lofter, gulve og balkoner der udgør rummet, kan bruges både som scene og tilskuerpladser – hele huset aktiveres på denne måde som teater.

Foyeren er forbundet med amfiteateret på piazzaen hvilket forbinder rummet mellem inde og ude giver yderligere anvendelsesmuligheder af huset. De to teatersale vil være omgivet af et endnu større teater defineret af husets perimeter samt endnu et teater defineret af af grunden med floden som baggrund. Som de russiske babushka dukker bliver IWMC scener i scener i scener, i forskellige størrelser og med forskellige muligheder både for traditionel og eksperimenterende teater.

De dansende volumener iklædes forskellige kostumer afhængig af funktionen. De to teatre vil stå som mørke volumener, udsmykket med print og rytmiske streger. Dansestudierne vil fremstå med en transparent karakter og udtrykke en dynamisk karakter som teatrene med indkig til de dansende kroppe.

undefined

Design and Flash development by : robert haff www.rohaje.dk


You need to upgrade your Flash Player This content requires the Macromedia Flash Player.

>> GET FLASH